Pleurotus cu branza si smantana

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 7750 vizualizari

 

mie imi plac ciupercile de toate soiurile si sub toate formele...de data asta am facut pleurotus prajit cu branzica...ff bun!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de pleurotus, cam 350 gr a avut
  • telemea
  • smantana
  • sare, piper boabe, foi de dafin, o lg ulei de masline+ ulei pt prajit, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus cu branza si smantana:

intr-o oala am pus la fiert apa cu sare, piper boabe, ulei de masline si foi de dafin si cand a dat in clocot am pus ciupercile sa fiarba cam 7-10 minute bune.

le-am scos in strecuratoare si le-am lasat sa se scurga bine, apoi le-am pus intr-un prosop si le-am mai scurs...

am pus ulei intr-o tigaie la incins si am prajit pleurotusul bine, apoi l-am scoc pe o farfurie, am ras deasupra telemea si am asezonat cu smantana, iar ca decor putin patrunjel verde. a fost super bun!( pre aputin pt  gustul meu....)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri in bacon, din cartofi, sunca si branzeturi